Trött

Ja jag e så trött på att sitta i karantän.. Ja jag får ju knappt röra mig nu när jag fått flunsan. Frågan e bara är det verkligen influensan? Jag har haft feber i 4 dygn å hostar snart upp mina lungor men nu är jag pigg men hostan ger sig inte. Så om man nu får sprutor mot detta som ger värre biverkningar än själva flunsan så e jag glad att jag sluppit sprutan...

Igår var det en tung dag.. Jag gav bort de två små sista katt ungarna å det känndes tungt. Jag ville ju egentligen behålla en av dem men de som var här igår å titta va så trevliga så jag gav dem både Calloway å Gucci. Men jag e lite rastlös idag för här e inga söndriga blomkrukor å ta upp eller något annat som ska plockas upp efter de små busarn. Samtidigt som här e tyst å lungt med bara Linus å Skrållan så är det rätt tråkigt å hunden verkar oxå sakna de små liven. Såg dock att en väns katt fått ungar så man kanske skulle kolla in dem..=)


Allt bara flyger förbi

Det var fredag å sen blev det plötsligt måndag.. Varje helg likadant fast det e tur att mitt jobb e skojigt. Det som börjar bli trist är de mörka tråkiga kvällarna fast Nappe klagar inte över att få vila varje helg. Jag har varit i ridhuset med Nappe å Puttan med Junessa, vi skulle byta häst ett tag å jag skulle prova hennes nya sadel. Junessa är ju lite rundare i formen så sadlen gled när jag skulle hoppa upp. Vad gör jag då jo klamrar mig fast å hoppas på det bästa men det sluta med att jag låg som en skalbagge på rygg, va det väntat eller...JA! Sånt händer bara mig när man ska vara lite smidig mot hästen. Fast jag hoppa upp igen å då gick det bättre. Puttan har haft lite problem med skänkelvikningarna men jag gjorde ganska många så nu sitter det förhoppningsvis. Nappe var riktigt duktig nu är han snart klar för LA så nästa år startar vi säsongen med några LB:1 så får vi se om det finns några roliga LA program. Jag hoppas på att hästen håller för ännu en säsong men ska ändå se mig om efter en ny som e lite yngre å större.  


Ruskväder

Vakna av att det regna som f-n imorse. Sen va det hästar som gällde tills syrran ringde å kolla om jag skulle med å handla å det e ju det tråkigaste som finns. Men jag haka på så vi flumma runt i stan med syrrans busfrön. När vi var nästan framme vid bilen hitta Eddie en jätte vattenpöl å vad gör han.. hoppar rakt i den å där var MASSOR med vatten så blöt blev han å det skvätte lång väg. Vi köpte fika oxå som alltid, jag bör ju inte äta kakor men ibland måste man få synda lite fast jag börjar bli rund igen. Skit samma man lever bara en gång!!

Sen var det stallet igen, regn, regn å åter regn.. Å älgjakt!! Dessa män å deras dödande.. Jag gillar ju jakt ivanliga fall men i år är vi totalt låsta det är jägare i hela skogen å rida på banvallen lockar sådär eller det suger totalt. När hästarna va på den gamla gården så hade man ialla fall koll på vem som jaga, nu jan jag inte vem som jagar var på det nya stället. Har dessutom hunnit å klippa 3 hästar. Inger ringde och behövde hjälp så Junessa, Pricken å Hubbe blev kort håriga. Igår klippte jag Napoleon å Bästis. Nä nu får jag ta å göra lite nytta typ tvätt å disk... Jag skulle kunna önska mig en hushållerska i julklapp kanske....=)


Arg

Ja nu har 3 överträffat sig själva igen. Jag fick en ny mobil men tror ni den funka.. nä skiten har ingen mottagning. Det suger med ny mobil. Fast den va fin å titta på. Jag orkar inte ens åka tillbaka å klaga jag e snart stammis där. Suck!!!

Jag har nog hittat ett nytt sätt å finna vänner på, bilannonser på blocket. Satte ut volvon å jag blev ner ringd. Men det var en kille som messar som sjutton å nu visar det sig att han var från Mellerud av alla ställen. Han verkar trevlig som sjutton så får nog kolla läget när jag gör ett besök hos kusinerna.. Han åker oxå mattsvart..hehehehe..


Hello

Nu var det typ 100 årsen jag uppdatera mitt tråkiga liv.. Fast på sistone har det hänt en massa grejer så jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Förra fredagen var jag på Harrys (ja ni läste rätt) jag, syrran, Maria, Lina, Linda å en massa arbetspolare till henne var ute å dansa. Jag vet inte när jag var ute senast men det kändes som en evighets sen. På lördags morgonen kom jag ihåg varför jag inte brukar gå ut när man ska upp å jobba dan efter, kännde mig så j-vla bakis å jag körde så jag var nykter. Men det var så sjukt roligt att bara flumma runt.

Min kära volvo har önskemål om att snart få åka till skroten eller nått.. Stackars Måns gör inget annat än att lagar å lagar. Så medans Måns löste världsproblem med min bil så låna jag en moppe... Vad hände!! Jo den paja oxå efter 2 dagar men felet hade funnits innan men så pinsamt att paja lånade saker. Den är fortfarande på lagning hos Peter och hoppas snart jag kan få ha den igen det var väldigt praktiskt å ha den till stallet å kortare sträckor. Kanske man skulle köpa en eller en 4-hjuling det hade varit roligt. Nä nu ska jag ge mig av till Nappe å mocka lite å sen ska jag hämta barn på dagis....

Nu har jag bara 3 katter hemma, min kära Linus och Mammakatten skrållan och terroristen Calloway som Emelie döpt. Ska försöka hitta ett hem till Skrållan eller Calloway för det blir för många katter annars. Så finns det någon som e sugen på katt så är det bara att höra av sig.

 


RSS 2.0