Katter

Nu har Skrållan boat in sig i mitt hus med sina sex ungar. De är så söta alla sju. Jag ska sätta in bilder så fort de blivit lite större, de föddes på midsommarafton så de är bara en vecka gamla men ack så söta. Min hund har lite svårt att förstå att hon inte får ha dem hos sig, hon älskar att vara mamma åt små katter. Hejs svejs så länge...

Jobbat...

Jag och Pauline har jobbat ihop idag och hon e en riktigt skön tjej... Vi har alltid roligt när vi jobbar. Hon är rolig och lätt att ha å göra med. Så tack för idag Pauline och vi ses på lördag igen.

Jag e fortfarande kvar på Martin Shop men hoppas på ett riktigt jobb snart. Det verkar vara lite klurigt att få tag på något annat. Men hoppet är det sista som överger en.....

En sån där dag..

Idag känns det  mesta tungt å jobbigt. Jag har en skit dag rent ut sagt. Saker jag inte tängt på länge kom över mig idag och jag var inte så beredd på att en bild av en korkar brud med en välkänd bakgrund kunde ge mig totalt hjärn släpp. Men det gjorde det. Så varför blir jag tokig över små saker när mitt liv är så lungt å skönt. Jag slipper denna oro å ångest jag levt med under så många år men ett kort satte igång de där känslorna.... Usch det är inte bra.... Fast det går ju över inget händer denna gången då problemet inte finns kvar men att känskor bara kan anfalla en så där är så otrevligt..  Alla har vi bra och dåliga dagar fast nu har jag inte tid med några dåliga..

Det blir hård träning med Nappe nu för den 13/7 ska det tävlas minsann om allt stämmer. Nappe har ju lite problem med sina bakben men jag ska träna på känsla så han håller det ska bli skit roligt å tävla. Det var nog 10 årsen jag hade en riktigt bra häst så det är lönt att åka iväg. Jag är redan nervös men sån e jag ju alltid när det är tävlingsdax.....

Suck....

Om man pratar med en kille måste det betyda att man gillar honom eller kan det vara så att man bara söker en vänskap?? Jag gjorde ett tappert försök till vänskap med en gammal polare å det blev så fel. Han fick nog för sig att jag ville mer fast jag bara mer eller mindre fråga vad han gjorde.... Så han tracka mig med mobilsamtal och ett 50-tal mess i nästan 2 dygn å då blev jag den vanliga sur kärringen jag är å fräste som fan...Tror ni det hjälpte nä det sluta med att jag blev elakare än vanligt ( inget jag gillar att vara) men inget hjälpte. Så jag är så jävla arg på denna person. Om du läser detta och känner dig träffad, fatta piken å lägg ner!!! 

Nu till nått roligare jag ska tinga kattunge av Millans katt Skrållan... Fast det kan oxå bli så att Skrållan får bo här hon e ju så söt. Linus min älskade katt behöver sällskap och nån som gillar att leka... Det hjälper inte med bollar och leksaker för att stilla hans lekbehov. Hans jaktinstinkt har gett ett par möss i helgen och en stackars fågel har oxå strukit med. Nä nu blir det en sväng till stallet å min bästa vän Nappe.

Midsommar

Allt var precis som vanligt. Jag nykter och alla andra skitfulla. Men jag hade riktigt roligt man får ju ett par goa skratt av fyllehundarna. En å annan kanske blev riktigt tankad och somna vid 22 tiden men annars gick allt lungt tillväga.  

    
      
                   
  Lite blider från mitt hus med en klassisk vy från midsommar regn och regnbågar.

Livet e så gött

Ja det kan inte bli bättre...singel, ledig och tillgänglig... Ja tolka det som ni vill. Jag har bakat paj idag och fick sällskap av Millan och vi löste världsproblem... Inte varje dag man kommer på en massa bra grejer.
Har även klippt gräs å grejat i trädgården som vanligt.
Linus kom hem med kvällsmaten för en stund sen... Jag va inte så sugen på hans feta mus men det finns säkert nått man kan laga av en sån. Men jag avstår gärna. Jag kasta ner den i ravinen så nu får han gå på ny jakt. Hej så länge.

Helg

Denna helgen har gått fort som fan ren ut sagt. Jag har jobbat hela helgen och mina kusiner har varit här på besök. Det har varit fullt ös hela tiden. Nu ska jag snart gå å lägga mig är helt slut..

OJ OJ OJ....

Tiden bara rinner iväg.. Jag har inte fattat att nästa vecka så vänder det igen och går mot vinter... Vad tog sommaren vägen? Jo jag vet den har just börjat men det händer så mycket just nu att det är dags att stanna upp så jag inte missar för mycket.

I tisdags så fyllde min goa vän Sarah 26 och jag va på kalas. Massor av bekanta människor och det var så skönt att äntligen få chansen att hänga med folk jag gillar. Hos Sarah träffa jag ett par nya ansikten oxå och det var så jävla kul att få nya kontakter. 

Jag sanerade min älskade volvo härrom dagen och det var inte en dag för sent. Det var riktigt befriande å få ordning på svinstian..... Så nu är det bara en annons och den är ett minne blott. Har äntligen hittat den bilen jag vill ha fast jag vet inte om det är min grej är ju van att åka pansarvagn med skarammel och annat. Så en nyare bil känns skrämmande för min svarta fara är ju jag.

Jag har även hittat på en massa andra grejer sen jag skrev sist... Det har dykt upp en snubbe som verkar lite lätt intressant fast jag hittar nog snart nått som jag inte gillar med honom men men den som lever får se.....
 

Lördag

Idag var det jobb igen...Fast det var helt ok att ta några timmar. Syrran och hennes gubbe är på svensexa/möhippa idag, jag leverera dem dit imorse sen tog jag med mig Emelie och Eddie till mamma och pappa. Jag åkte dit efter jobbet och vi var ute och greja lite.

Nu har jag bänkat mig i soffan för jag är totalt slut. Jag fick manligt sällskap igår kväll. Det ver riktigt trevligt att prata med en persom man inte sett på flera år. Massor av saker att prata om och fören gång skull så var vi sams i flera timmar. Vi är duktiga på att vara envetna båda två så det blir oftast en massa diskutioner. Han fick mig att inse en hel del saker om mig själv igår och det var helt ok när han sa det jag blev inte ens arg. Det är ju mitt problem att jag har ett jäkla humör fast nu är det inte så farligt som det varit..Jag tackar så innerligt för din ärlighet.. Jag fick massor av saker att fundera över och det som varit har varit... Dax att gå vidare...

RSS 2.0