Tisdag....

Ja då var det tisdag igen och helgen flög förbi i ett nafs. Kan ju bero på att jag jobba som vanligt...Blää för att jag jobbar varenda helg. Hoppas snart det kommer en ny som vill jobba mina pass på helgen. Jag vet inte om mitt jobb är något för mig men hur vet man det egentligen? Det känns som om jag är malplacerad jämt. Det verkar som att det enda jobb jag haft som varit något man vill gå til varje dag var Stena Line färjan dit kan jag längta ibland. Mitt senaste jobb på Wabeno var också roligt men ändå tråkigt att jobba i verkstad kändes lite instängt men mina jobbarkompissar var de roligaste och mest annorlunda gäng. Dit kan jag också längta ibland. Så hur vet man att jobbet passar och hur lång tid ska man ge det innan man ger upp. Jag har varit på Martin Shop i en månad och det känns som om jag är på fel plats hela tiden är det då man ska ge upp eller ska jag ge det en månad till???? Det finns inte nått bra svar är jag rädd så det är väl bara att bita ihop ett tag till..

Jippi!!

Jag har fått mina nycklar idag till mitt lilla paradis...En gård i utkanten av staden jag bor i. Imorgon blir det flytt lass och det ska bli så roligt att packa upp alla saker jag inte sett på ett år. Jag kommer vara kvar i skogen ett tag till men det blir lite flygande mellan gårdarna. Men ack så roligt. Mina egna djur Schack, Linus och Nappe ska självklart få flytta med. Det dröjer ju ett tag innan de kommer, måste ju bygga stall först. Det blir ett STORT projekt.. Måste även skaffa en sällskaps häst till Nappe.

Suck!!

Dagen börja tidigt idag det var årets första tävling. Celine har varit mamma i 4 år så Elin tyckte det var dax att visa upp henne nu. Vi har ridit henne i 3 månader och idag var det hennes första tävling, Det gick jätte bra. Det blev tyvärr ingen rosett men hästen gick över förväntan.
Så kommer vi till mitt stora suck moment..... Varför gillar killar att behandla tjejer som luft??? Varför är allt på deras vilkor ???  Fattar inte de att vi tjejer har känslor??? Jag blir så trött!!! Jag har varit utan kille i 1 år nu och det var det bästa beslut jag någonsin tagit. Resan tillbaka har varit jobbig och många tårar har fallit. Nu mår jag toppen så varför kan inte mina vänner få må lika bra? Varför e livet så orättvist??!! Ja nog om detta hur mycket man än analyserar så hjälper det inte man måste ta tag i sitt liv själv.. Nä nu ska jag ta in mina bästa vänner från hagen...


Trött

Ja då va det ju lördag och jag har jobbat som vanligt. Det var massor med folk och köplusten var på hög nivå. Jag är helt slut och döds trött, ljudet på jobbet gör en trött i huvudet. Så nu när jag kom hem va det så skönt att få gå ut i stallet en stund till Napoleon och Bettina. De två är alltid på gott humör och snällare hästar får man leta efter. Napoleon har jag ägt i ett år nu och det är en häst jag aldrig kommer att sälja, han är 13 år och en korsnings ponny. Bettina är en bruksnordsvensk som ägs av Hillevi som också äger gården jag bor på tillfälligt. Hillevi med familj har tagit en resa till Costa Rica och kommer hem om några veckor. Så detta är en semester för mig också som annars bor i stan.
Det är ju inte bara hästar på gården utan även två hundar Svante och Alma och deras kompissar Jesper och Kurt som är katter. Jag ska ta lite kort så fort jag varit i stan och hämtat kameran. Nä nu kurrar det i magen så köket blir nästa plats...
Jag måste förbereda mat till imorgon också för då ska Elin tävla sin häst Celine och jag är deras groom för dagen..Så mer om resultat från årets första dressyr tävling kommer imorgon.

Skit dag

Dagen kunde inte börja sämre...SNÖ!! Jag trodde det var vår nu. Jag gillar inte vinter det är så jobbigt när man har häst. De ska ha snösulor under sina skor och brodd i skorna för att inte halka. Jag har tagit bort allt sådant, så idag får han vila. Han dör visseligen inte av vila men jag såg fram imot att få rida i skogen nu när vi är här. Hoppas snön är borta när jag kommer ifrån jobbet.... Slask och söl... Hundarna kommer inte va roliga att få in i huset, de är långhåriga.

Axtorna

Jag har fått ett tillfälligt boende.... Det ligger centralt fast ändå i skogen. Axtorna är det nya haket. Där finns allt man kan önska, massor av skog ett rikt djurliv och mörker på kvällen. Jag gillar detta skarpt, Nappe min älskade häst fick följa med på lillsemester. Han ser spöken överallt och han är så söt när han tror han är rädd..

Jobb Jobb

Imorgon så bär det av till jobbet igen. Mitt fantastiska jobb.
Där träffar man väldigt många olika männsikor.
En del skäms, en del är talföra, en del tror att de vet, en del tror att de kan..
Haha...
Här jobbar jag.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0