Prickiga barn

Var i stallet på morgonen och greja lite. Fick ett sms från syrran om att hon önska få sitt hår färgat. När jag var klar i stallet åkte jag först till pappsen och kollade till honom. Han har ju varit lite seg efter sin operation men börjar nu återhämta sig igen.

Sen bar det av mot Ljungby och när jag svänger in till syrran så kommer hon gående med Eddie på släptåg. Jag stannar och då visade det sig att de ringt från skolan och bad Catte hämta Emelie för hon hade vattkoppor.  Även Eddie har nog någon koppa så får väl hoppas det bryter ut på honom oxå.

Eddie såg sin chans att slippa gå till skolan så han hoppa in i Caddyn för att åka pickup är ju en av hans favvo grejer. Så eftermiddagen innebar lite barnpassning och kolla film. Dessutom fick jag spö i tv-spel men det är ju ingen nyhet att jag är världs sämst på sånt =)


Uppdatering

Jag suger på att blogga just nu. Glömmer helt av att skriva då det händer saker hela tiden. Så jag kör lite i punktform om vad som hänt sen sist.

# Eddie fick följa med mig på jobb med lastbilen. Ett väldigt nöjt och trött barn när vi kom hem.

# Träffat en kille får väl se hur länge det är roligt... Hehehehe

# Kör fortfarande kvar på samma åkeri men slipper körningen jag bara avskydde.

# Hästarna är toppen goa att rida, bara ett besök av hovis som saknas.

# Köpt en bättre begagnad lite röd Caddy diesel.

# Royal får äntligen ett pass och jag blir registrerad ägare. (Inte en dag för tidigt)

# Vetrinär Kettisen var på besök för årliga sprutan.

# Testade att köra trailerdragare i fullkomlig storm. (Kan ej rekomenderas)

# Johanna har kommit tillbaka och rider numera Frasse med stor framgång och jag är super nöjd. 

Ja sista punkten är ju så underbar för min del. Johanna red hos mig för många årsedan och nu är hon tillbaka. Lät henne testa Frasse och de klaffa direkt och ingen är nöjdare än jag. Så varje morgon när vi båda är lediga så tar vi en sväng. Det blåser en del men så länge det inte ösregnar eller snöar är jag nöjd. Det bästa vore om snöhelvetet kom den 23/12 och var väck den 25/12 och sen blev det vår... Nja kanske mest ett drömsenario. 
Får lägga upp lite bilder en annan dag då mitt nät är kasst som vanligt. Ibland suger det att bo på landet.....RSS 2.0