Sjuk igen....

Hostar snart upp lungorna är inne på rond 2 i min förkylning. Orken är noll å humöret lika så. Jobbar hela veckan och det är ju gott.
Men som jag brukar säga... Det som inte dödar det härdar!! Så jag överlever nog denna hostan oxå ;)

Jobbångest

Blir så trött inte ett skit hände på jobbfronten förra veckan. Idag ringde de från Schenker Halmstad och ville att jag skulle kasta mig i bilen å åka ner till dem å hämta en bil. Panik körning och jag hade så gärna velat åka men jobbar i Varberg imorgon på Schenker. Det verkar vara allt eller inget och dåligt med folk som kan hoppa in. Jag fjäskar arslet av mig men det går trögt just nu. Hoppas bara att det händer nått resten av veckan. Natt jobb hade ju suttit som picken i Greta typ......

Tog en runda med Hillevi i skogen och det e så gott att rasta hästen tidigt på morgonen så blir det lite ledigt resten av dagen. Är sugen på att försöka hitta en gård då paniken börjar komma om hur jag ska lösa det med en häst till. Sommaren går fortare än man tror, nu när man har noll koll på hur jag ska lösa detta. Fast oftast så löser sig saker å ting ändå men planering är ju bra.

Ojojoj

Det har väl inte hänt så mycket det senaste att det varit värt att blogga om. Inget jobb i sikte men ett antal sökta med possitiv respons så nått händer kanske snart.
Lediga dagar betyder ju oftast stallet. Det har blivit en del ridning även om det e blank is överallt så har Frosty brodd. Idag bockade han å gjorde en massa krumsprång och det är väl antagligen lite vårkänslor.
Tillbringa gårdagen med Robbin och det e alltid lika mysigt. Kramkalas och man känner sig som en liten prinsessa och det e ju inget man e bortskämd med =)
Nä nu funderar jag på soffan en stund är lite trött.
Schack blev lite nafsad i örat av Svante idag så stackarn har ett stort plåster på örat. Men hon verkar inte sura över det utan snarkar gott i sin fotölj.
På ridturen idag såg vi 4 älgar på hygget, jäklar vad fina de är när de travar iväg över stock å sten.

Söndag

Slapp, slö men ändå laddad, för imorgon är det jobb. Schenker å min älskade 49:an. Är inte på nått blogghumör så skiter i detta å hoppar i loppelådan......

Trött som ett ålderdomshem

Jobbat inatt då Helgafell vart sen. Ankomsten var beräknad till 22.00 men hon gled inte in i hamnen förrän 01.00. Så det var bra kallt å snorhalt i hamnen, strukade lite med angöringen oxå då det låg en båt mitt på kaj. Det skulle tydligen komma ännu en båt inatt som skulle läggas framför. Men allt gick å lösa även om det känndes konstigt att lägga henne så långt ut. När man väl kom hem var det ju inte lätt att somna efter all den friska luften. Men upp kom jag vid 8.30 för det var planerat att rida. Fast det blev inget då både jag och Hillevi är kassa. Så det var rätt gott att krypa ner i bingen igen och dra några djupa andetag. Så vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda men ska försöka ta en promenad med Schack och röja klart i källaren nu när orken kommer stundvis.

Fredag i soffan

Var i stallet i morse å släppte ut dem. Passade även på att göra stallet klart. Ingen stress idag inte hostar, svettar och är allmänt klen. Fan det e jobbigt att inte kunna orka vara igång som vanligt. det blev en sen frukost och inte för att jag var hungrig hade nog lätt kunnat vara utan käk hela dagen. Inget smakar gott längre och nu försöker jag planera nästa helg med vad som ska serveras och hur många som kommer. Funderar på nån gryta och göra det lätt för mig. Undrar om jag ska baka en tårta eller bara sno ihop nån smarrig dessert. Fan jag fyller 35 år å inte ett skit har jag åstakommit.. Sitter på min gård med min skock djur och nu e inte ens det kul längre. Har kämpat med att få allt att snurra på och jobbar som en tok på alla ställen jag kommer åt för att driva skiten. Kanske det är dax att tänka om igen å åter igen å åter igen.. Detta är ett pissigt ekorrhjul jag satt mig i och hoppas snart på nån form av beslut i mitt liv eller ännu en knasig händelse som gör att jag måste få ordning på allt i mitt liv... Ett liv kan inte bestå av att jaga pengar tills man stupar å noll i livskvallité, vad ska jag ha mina hästar till om jag inte orkar njuta av dem?????

Sjukstuga

Har fått en manligförkylning så mår som ett roadkill. Men det som inte dödar det härdar.... Så vad har hänt sen jag skrev senast. Faktiskt inte så mycket, jobbat på Schenker, slappat hemma, lekt i stallet, fixat och donat hemma och så blev jag sjuk. Nu äter jag honung tills det pyser ut ur öronen och det är sååååå jävla äckligt. Tvingar i mig skiten snabbt på morgonen innan mina hostattacker startar så river det inte så illa i halsen så lite nytta gör det nog. Inget kaffe heller på några dagar utan det har blivit te och då är jag sjuk om jag vill ha te. Ska strax ta mig till Ullared och fixa lite grejer innan vetrinären kommer och ger hästarna sina vaccinations sprutor. Hämta foder behövs också så att ligga på latsidan även om jag inte mår bra skiter sig oftast i starten.... Är glad att vi är 2 om stalltjänsten så man slipper att åka dit för att mocka i mellan åt. Men nu är vi sjuka båda 2 så vi får dela på ansvaret så gott det går.

RSS 2.0