Upp i det blååå

Tjenixen alla som läser.
Vet att jag varit urusel på att uppdatera allt som hänt. Jag har träffat en vän från plönninge tiden och vi har börjat umgås en del. Så sköj det är att prata gammalt strunt. Det roligaste är att att vi minns så olika vid vissa tillfällen. Ja man får upp minnet en del om vad som var roligt och vad man glömt (läs förträngt) i vissa situationer. Party verkar vara en stor gemensam nämnare även om jag inte minns honom alls så kommer han ihåg mig... Jag var nog inte så lätt att ha å göra med redan då..Men men vi har det riktigt trevligt när vi träffats.

Så över till det vanliga tugget om hästarna. Sammie är på box vila med gips igen. Orsaken till hältorna är funna. Det var en hovböld som inte sprack. Frasse och Royal har inga snösulor och jag orkar inte ringa hovis utan ger dem lite vila istället. Mary Lou tar dagarna med ro som alltid. Det är en störtskön dam det där.

Annars så består mina dagar av jobb och mockning så allt är som det ska vara. Jag hoppar på vår snart är redan trött på vinter och snö.. Det har inte ens blivit jul än å jag klagar redan. Nä nu ska jag ta å städa lite vilket jag sällan gör.. typ varje dag på jobbet.. Men har man djur så behövs det saneras lite varje dag..

Tjenixen =)


Segt

Jaha då satt man med datorn i knät igen. Har jobbat idag som alla andra dagar. Vi slutade i god tid så stallet är också avklarat. Så vad gör man i kväll då... Kanske våldgästar någon på kaffe och lite skitsnack. Hade ju varit trevligt...Jaja jag kanske kommer på något vettigt att göra eller så sitter jag bara med datorn och kollar på nätet... Jag beställlde lite julklappar på nätet sist jag var sjuk. Blev jätte nöjd idag när de låg i brevlådan nu ska jag bara och fixa lite tillbehör.


Första snön

Det är jättefint med snö tycker vissa... Jag hatar eländet, det blir visseligen vitt och fint. Det kunde gott dröjt ett par dagar till eller fram till den 22:a december. Jag har aldrig gillar vinter och åka skidor och bli kall. Men lite isracing på sjön är ju dock kul. Bara det inte blir snö.
Har även insett att jag behöver en ny bil. En 855:a är ingen bra bil kostar mest pengar och krånglar hela tiden. Vet inte riktigt vad jag vill ha heller ena stunden något stort 4-hjulsdrivet och andra stunden något litet bensinsnålt... Får väl lägga till det på önskelistan till tomten typ =)

Mary Lou har ju kommit hem igen och jag passa på att ta lite kort. Hon är stor och vacker denna häst =) Tänkte minsann försöka klättra upp på henne och se om hon vill bli riden. Det ska nog bli ett roligt projekt.


Mary Lou

Frasse ser ut som en liten ponny fast han mäter 1.60 i mkh....


Världens bästa Frasse!!

Idag är jag en väldigt stolt häst ägare!! Ja ni läste rätt =) Fast jag är ju nöjd med hans fram steg även till vardags. Fast idag steg han några grader igen så snart är han på Forever nivå.
Frasse är på god väg att bli en riktigt bra körhäst efter dagens dressyr pass i körning. Jag var på möte på klubben så Linda skulle köra Frasse åt mig, då Sammie står på box för en liten hälta. Vi trodde väl inte att Frasse skulle sköta sig i ridhuset men döm av vår förvåning när tränaren Cissi tyckte han var trevlig. Jag som trodde min häst skulle klanta sig totalt och Linda trodde nog inte heller att det skulle gå så bra, men det gjorde det. Linda har ju tålamod och mer kunskap än vad jag har så hon rodde hem detta galant.
Jag är glad att vi åkte på träning med honom även om han kanske inte är så väl körd som jag velat han ska vara, då man inte hinner nu när man jobbar som en tok. Men snart så sitter man i skol bänken igen och då kanske det blir mer tid i vagnen. Hoppas på en mild vinter så man kan hålla igång ända fram till våren.

Tjing tjing =)

Frasse ♥


Måndag

Jag har varit ute på min Frasse idag och Angelica var med på Royal. Varken hon eller jag finner direkta fel på hästen så nu kanske allt gått rätt till. Jag har eventuellt fått tag på köpare till honom så sen blir det att koncentrera sig på Frasse till 100% igen.. Ja jag har ju lovat lite bilder så här kommer några. Fast det verkar inte som om det funkar att ladda upp så gör ett nytt försök imorgon.....

 
Frasses nya box
 

Hello

JA JAG VET JAG HAR INTE ORKAT BLOGGA!!!!!!!!!!
Fast jag har ändå inget vettigt att uppdatera er på.. Jag har jobbat och haft det soft i stallet. Så nått mer har jag knappast hunnit med. Men nu är det lediga dagar igen så då kanske det blir lite ordning på torpet igen.
En sak som hänt är att vi fått en ny box färdig i stallet så Frasse och Royal står nu jämte varandra. Bilder kommer jag lovar..

Hejs svejs!!!


RSS 2.0