DU är unik! Glöm aldrig det!

Precis dessa ord memorerar jag en miljard gånger per dag. Jag brukar oftast se mig själv som rätt kass. Men idag kände jag mig som en riktig svikare till mitt goa gäng i Varberg. Fast nu med facit i hand var det nog jag som drog vinstlotten BIG TIME!!!!! Nu sitter jag och kollar på mitt ny påskrivna anställningskontrakt till Samskip. En ny utmaning som väntar bakom hörnet igen. Jag är lite merän nöjd då jag anser att det är min tur nu efter alla dessa år med timmanställningar åt höger och vänster. JAG är unik och jag förtjänade detta jobbet!!!!!
 
Firade det hela med en ridtur i stormen. Men det som skulle bli en stillsam skritt sluta med att Frosty snubbla och gick omkull. Jag föll av och nu inser jag att morgondagen inte kommer bli rolig. Blåmärken av större modellen när jag rulla av på traktorvägen.... Fast det som inte dödar, härdar en sägs det ;) Så nya tag imorgon.....

Funderar

Satt och kolla på familjen annorlunda som jag alltid gör. Det är nog det enda program jag ogillar missar. Men idag fick det mig att känna att jag kanske borde omvärdera mitt liv lite på det mer personliga planet. Tycker ju att jag har det bra som jag har det, själv, obunden och kan göra som jag vill.
Visst har jag en dejt som kommer och går men stannar gör han sällan. Efter alla dessa år vi setts så kanske det är slöseri med tid, det jag sysslar med det kommer ju aldrig bli något av det ändå. Dessutom kanske han den rätta lurar bakom nästa hörn. Ja det är mycket som hänt och ibland kan jag faktiskt känna mig riktigt ensammen även om jag har massor med vänner så har de familjer att komma hem till varje kväll.
Jag har mina djur och de är så mysiga har även mina singelvänner som man hänger med en del. Fast mina singelvänner har barn och trassliga relationer till sina ex som får mig att förvånas över hur de orkar. Bråkas om högtider och vilka deras ex träffar nu och då ska det bråkas för barnen ska inte behöva träffa alla dessa nya mammor och pappor. Barnen kommer i kläm och det gör mig ont, de ska ju få slippa sånt. Då går det upp för mig hur lyckligt lottad jag är som inte har det problemet men en liten knodd hade ju varit roligt innan jag blir 100 år gammal... 
Nästa nya finurliga grej är idag att jag varit på en riktig anställningsintervju för första gången i mitt liv. Det gick nog bra, de ringer imorgon och säger om jag fått det eller inte. Så här sitter jag nu å kniper med alla fingrar och tår och hoppas på ett nytt kapitel i mitt liv med Samskip som styre.
Har inte sovit inatt och funderar som en tok på hur jag ska göra med livet och vilka beslut jag måste ta för att nå mitt mål. Det kommer nog bli lite bättre med sömn inatt efter ett långt samtal med Jocke som är en stor klippa. Bolla idéer med honom är nog det bästa som finns och jag kommer sakna arslet av mig efter mina bästa kollegor på Schenker i Varberg om jag nu får jobbet i hamnen istället. Mycket nytt att lära och det är lite läskigt precis som första rundan med tankbilen 24 timmar efter man fått sitt nya körkort. Jag hoppar nog ner i loppelådan och snor in mig i stora täcket en stund. Snarka och tänka possitiva saker gör gott för både kropp och själ. 
 
Just nu saknar jag mitt gamla ök till kärra... En tur i fullfart brukar rensa skallen effektivt.

Söndag åter igen.....

Tvättat klart 3 maskiner borde damsuga för att fördriva tiden lite. Men nä jag parkera arslet vid datorn och ler lite så där fånigt över gårdagen och kvällen som sådär gulligt spårade ut igen. 
Hade planerat morgondagen men nu får vi kasta om i schemat igen, chefen är sjuk så det blir att åka runt med lilla lastbilen istället. Eco- driving får vänta och mitt lilla samtal med Christer. 
Men nått som inte väntar är mitt samtal med Samskip imorgon...
 
Sitter och försöker knåpa ihop hur mina träningar ska läggas upp på den lilla hästen.. Eller så hoppar jag allt i år och försöker endast köra nån Onsdags tävling på Skedala eller liknande och njuter av sommaren istället. Derssyr för Jennie bara denna j-vla istid försvinner så banan hemma tinar räcker gott och väl. Ja man kanske skulle gå på känn och ingen disiplin på ridningen alls.... Har ju ridit minst 5 dagar i veckan hela vintern så nu är han inte som en tunna längre utan är ganska fit för att vara ett kallblod som älskar mat =)

Bippboppbopp

Lördag och ja ny bekantskap upptäcktes, alltid lika trevligt. Blev ingen motion eller mockning idag utan fick lite service på den fronten av Hillevi och 2 goa tjejer. Sen blev det fika, Magnus hade gjort vofflor... Mmmm bara en massa mys och gotti gott gott på Stutelid och framförallt trevligt sällskap.
Träffade på Per i affären och det är lika kul att kolla läget på hans körningar. Bara jag som fegar ut och inte pallar dra trailer runt i skandinavien. Nja jag prioriterar nog snarare att få komma hem på kvällen till alla mina pälsbollar.
Vart ute och red med Lovisa i torsdags och hon tog fina kort på pollarna.

En onsdag i mars

Jobbar på Schenker igen på heltid. Så nu går det åt rätt håll.
Igår var det fint väder och jag skippa jackan, hur gott som helst.... Var på Stilla Rum för behandling en andra gång för mina höfter å rygg. Det gick som förväntat och det är riktigt skönt när kroppen kommer i balans igen. På hem vägen snöade det lite och jag sa till mamma att det väntades mycket snö och hon svarade att näää det tror jag inte. Nä nä tänkte jag det har ju snöat en del fram och tillbaka så då kanske det inte blir nått. Men nått sa mig att ställa klockan en bra stund innan jag brukar gå upp och tur var väl det..... Kritvitt över allt och 20-25 cm eländig snö hade dalat ner under natten. Gillade läget..., skottade och for till jobbet. Visst har det snöat men i Varberg var det bara några cm. När jag kom hem igen låg där en ny plogvall och ca 10 cm snö till... Fans j-vlar he-vete... bara att börja om igen. Gick in och käka lite bytte om för att åka till stallet men sååå trött att jag inte orka rida. Tur var väl det för det var minsann ingen av dessa däringa grannarna till stallet med traktor som behagat ta ett par tag på den stora gårdsplanen.. Såååå vips satt jag fast på underredet på min lilla skit bil. Leta fram en skyffel och gjorde lite gångar först men det hjälpte föga så leta upp den stora grejen man puttar på och då gick det lite lättare. Så hoppas husets folk kommer in ordentligt och att det inte hunnit snöa igen innan de tagit sig hem. Nu har det blivit en välförtjänt dusch och en stund vid datorn. Nästa anhalt är sängen och imorgon går jag upp idiot tidigt igen då snön faller igen....

Frisk å på hugget

Shit vad det rullar på hinner ju knappt med själv =) Jobbar, äter, rider och sover japp så ser det just nu ut mest.
Var på min kusins 40-års kalas i lördags och det va ju som vanligt.. God mat och en massa dricka...
Söndagen bestod av massor med mys =) Johanna ville rida så jag passa på att vara barnvakt å den mest sockersöta lilla dam vid namn Holly. Vi satt å kolla på när Johanna red runt runt på åkern med Frosty och enligt Holly var mamma Johanna duktig. Ja hon e sååå go den lilla prinsessan.
Så ja nu är det bara att mysa ner sig en sväng i soffan innan sängen kallar. Jobbar Schenker nu igen å så verkar det se ut resten av tiden framöver nu.

RSS 2.0