Måndag....

Jobbade i helgen på Scorett och det var jätte roligt men stressigt. Jag och Alexandra kom hem hit då hon sovit här i helgen. Vi var helt slut båda två efter en regnig söndag i handelshuset. Det var smock fullt med människor. Jag fick ont i nacken då jag inte är riktigt van vid det nya jobbet så migränen kom som ett brev på posten..... Så natten var inte så rolig eller resten av denna dagen då det innebar att jag spytt och huvet verkar vilja sprängas hela tiden. Nu har jag börjat repa mig lite men morgondagen innebär oxå att jag kommer vara jätte trött så det får nog bli stallet så jag kommer ut lite. Ska nog försöka vara lite ledig så kroppen får lite vila då det har varit lite jobbigt med facket och det gamla jobbet. Jag ska även försöka ta en promenad så kanske jag klarnar lite i skallen. Nä nu ska jag gå och klämma på kudden och dra några djupa andetag......


Hoppsan

Ja jag blev ju lite paff idag då det ringde från Scorett och erbjöd mig lite timmar. Så nästan 48 timmar var jag arbetslös... Men som sagt så löser det mesta sig.  Nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon när jag ska lära mig något nytt =)


Arbetslös

Japp ni läste rätt jag fick sparken från jobbet. Så jag ringde facket och fråga hur jag nu skulle göra så jag får lite ersättning från dem. Men oj vad det blev annat ljud på henne i telefonen, MartinShop kommer att få det lite lätt jobbigt med facket ett tag är jag rädd. Man kunde visst inte säga upp mig på stående fot då jag har uppsägningstid. Så nu har jag letat fram en massa papper de ville ha och ska åka och kopiera dem så jag har koll oxå. Det kan bli lite jobbigt ett tag men allt löser sig ju tillslut. Jag blev rätt paff när Mica kom till jobbet å gav mig foten. Jag tycker lite synd om henne samtidigt för hon har ju ingen koll, för så får man inte göra med sin personal å inga papper fick jag heller..... Nä nu ska jag mysa lite här hemma och bara vara ett par dagar sen så blir det att gå på jobb jakt igen. Gillar inte att vara arbetslös men ett par dagar kan ju vara gött..

Hejs svejs så länge....


Trött

Jag skulle ha sovmorgon idag men det blev inte så. Den enda dagen man är ledig denna veckan och så far man upp ur sängen strax efter 6 på morgonen... Bläää detta kommer bli en tröttsam dag.

Igår kördes Frasse igen och Linda körde Sammie med Elin som groom. Vi åkte en jätte rolig ny runda och Frasse var jätte duktig. Han blir bara bättre och bättre.

Denna helgen är det körtävling på Tjolöholmsslott men jag jobbar ju. Tommy skulle grooma så då ser jag honom inte på hela helgen igen. Jag och Linda skulle åka upp och kolla lite i eftermiddag så då får jag ju träffa honom en stund. Men jag överlever nog detta oxå.

Igår efter jobbet var jag hos päronen för att käka lite. Det blev lax och det var så gott.  Sen ville Emelie och Eddie gå och bada, jag hade ju inte badkläder med mig så Måns fick så snällt bada lite. Så jag tog lite bilder för det var så fint på kvällen.


Måns hade köpt nya dojor i Västerås.. Vill oxå ha!!!


Stafsinge Strand


Eddie och Emelie


Måns, Emelie och Eddie


Å en bild på mig med....


Snurrig

Denna ej så roliga tropiska värme gör mig tokig. Jag gillar den inte och nu börjar jag bli mer yr i pärat än vanligt. Man kan ju inte göra ett skit på dagarna än mindre på kvällarna. Sova är knappt att tänka på så man är ju trött hela tiden.
 
Försökte ge mig på ett ridpass igår kväll med Frasse men fick ge upp. Dessa odjur till blinningar och knott. Jag förstår att min häst hellre stod i sin box efter att blinningarna bitit mig igenom ridbyxorna. Så ikväll fick han stå. j
Jag var där och myste lite med honom men insåg att det var för varmt för att rida.
 
Jag och Frida har jobbat idag och varför är det aldrig så roligt att jobba annars. Jag och Frida bara gör en massa grejer hela tiden och inga sura miner kommer så det blir ju massor gjort. Jag har varit så trött på mitt jobb sen Frida fick sitt vikariat och det är så trist att behöva jobba imorgon utan Frida. Men jag får kanske en ny medarbetare imorgon som kan bli rolig att umgås med. Får se vad som händer.  Jag ska på allvar söka mig ett annat jobb. Jag är nog inte gjord för att jobba med tjejer och det finns ju en anledning till varför folk inte stannar kvar på MartinShop..............

Så lite kort från veckan som gått =)


Pappa gav min bil en tvätt.... Kan det bero på att jag inte gör det själv..


Två nakenfisar hjälpte till...


Mammas underbara rosbuske.


Bläää just nu...

Ja så mår jag.... Vill inte göra något och i synnerhet inte vara på jobbet. Har kommit in i en period att jag inte orkar med folk som snor min energi och som bara tycker synd om sig själva. Därför har jag varit väldigt osocial med folk i allmänhet. Jag har undvikit allt vad folk heter men det verkar inte folk fatta att jag vill slippa dem... Men det som inte dödar det härdar som jag ofta brukar säga.. 
Jag har varit hemma med förkylning som verkar ge sig så nu blir det jobb imorgon igen. 

Var och fika med en god vän igår och det är nog den enda människa som kan få surfisen Malin på jätte gott humör på 2 sekunder...Var visseligen lite vissen efter förkylningen men efter en stund fick hon ett skit trist samtal å jag tyckte verkligen att mina problem blev minimala. Jag tänker på henne och hon förtjänade verkligen inte detta.
 Men vi fick utbytt lite olika ämnen och nu vet jag lite mer vad jag vill med mitt liv. Så tack för att peppning, jag behövde detta. 

Idag när jag vakna var jag bomtät i näsan men drog i mig lite näs sprej så efter en stund rätade det ut sig. Var en snabbis i stallet och tog ut Sammie för Linda jobbade. Sen ville jag inte åka hem och lägga mig på soffan så morgon kaffe hos syrran lät som en god i´de. Jag nämde att jag behövde lite grejer till Frasse och att butiken fanns i Kungsbacka. Gissa om syrran var på för det innebär ju att vi kan åka till Kållered oxå för där ligger ju Hööks... Fast DEN butiken var det inte hon tänkte på utan IKEA... Så i ett svagt ögonblick sa jag att jag tror jag orkar en runda där med.. Men vad segt det är när man är förkyld å alla andra oxå har bestämt att åka dit typ halva Sverige kändes det som...
Men jag fick ju min pisk, töm och ett huvudlag till Frasse och en massa annat krafs på Ikea. Så det var en rätt bra dag ändå, även om jag är jätte trött nu.

Nä nu blir det sängen för imorgon ska jag tömmas på mer energi.....


Måndag

Idag var det en ny vecka igen. Jag har knappt hunnit uppdatera vad som händer och sker så nu kommer det äntligen en sammanfattning.

Frasse är körd 2 ggr sen sist, jag körde en lång runda i skogen igår och det gick strålande. Skulle grejat lite med honom idag men såg att det var en tappsko så det blev lite pyssel å mys istället. Tommy var och hämta Stanny men hade inga grejer med för att slå på en sko så det får vänta tills imorgon.
 
Tommy var iväg och grooma sen i torsdags så jag har haft en relativt lugn vecka. Stanny fick komma och stalla in hos oss tillfälligt för hon skulle ha sprutor var 6:e timme. Det gick bra att spruta henne, hon är en toppen häst helt enkelt. 

På fredag kvällen var det fest på handelshuset och det var god mat och massor med dricka. Det är en kväll jag inte glömmer i första taget. Det var hur kul som hellst även fast jag var nykter. 

Idag när det var invigning så skulle vi haft en tjej som skulle utföra poledancing. Hon ringde och sjukanmälde sig vid typ 9 tiden så det blev inget. Ovanligt att det strular på MartinShop... Nä inte direkt..

Nu slappar jag i soffan å tycker lite synd om mig själv. Har feber och snorar allmänt. Halsen är svullen och ögonen rinner. Men jag repar mig nog tills imorgon. Ska gå och lägga mig i sängen alldeles starax så piggnar jag nog till tills imorgon.


Stanny 


Jag och Frasse

 
Emelie & Eddie som gör "tummen upp" för den nya poolen..
  


RSS 2.0