Goa chefen

Dagen innehöll lite lite gods och det har varit gott att slippa stressa en måndag, var mer död än levande när jag släpa mig in på magasinet. Men en slatt kaffe i muggen å fröken vakna till. Drog på första lasset och det gick som hejsan att bli av med skiten. In å lossa lite hämtningar och på med nästa lass. Gick oxå undan så jag var tillbaka å lossa det sista vid 14 tiden.
Så då har man ju toppen chefen som säger: Du har jobbat bra idag så du kan gå hem om du vill... Eeee svårt val näää... Hej då ses imorgon =)
Sen kontra han med glöm inte midsommar frukosten imorgon vid 9 tiden å sen får du jobba över lite då vi har möte på kvällen. Visst frukost å mat på jobbet, det tackar man inte nej till. Ååå förresten så ska du på kurs på onsdag morgon, i Halmstad du börjar 8, sovmorgon ja tack =) Sen blir det tillbaka till jobbet för lite utkörning. Ja det e synd att säga att denna veckan blir betungande =) Hahahaa


Kaffedax..

Sitter här och försöker komma på nått vettigt att sysselsätta mig med idag. Hade ett anfall utav dess like igår, damsuga, damma, torka golv och 3 maskiner tvätt. Så toppen på det hela blev gräsklippning och sen va jag värd en pizza tyckte jag =) Hade sån rid abstinens igår så jag höll på att bli tokig men när jag väl va färdig här hemma så var nog energi nivån på det normala igen så det blev ingen tur. Ska se om Frosty kanske vill släpa runt på mig idag istället.
Har gjort en massa knasiga grejer i veckan och hoppas väl att mitt humör inte ska vara så illa som det varit.

Söndags natt drog jag trailer till Oslo och det var sååå jävla mysigt när jag kom ner till Tollpost Globe AS. Mina gamla kollegor och några av de goa anställda va på kram humör och de undrade om jag va tillbaka igen. Men svaret är ju nej jag kommer inte tillbaka mer... Lite synd när man faktiskt varit lite saknad. Killen på kontoret blev oxå glad han som alltid är sur, så jag kanske gjort ett gott intryck iallafall.

Tisdagen blev jag inringd till att dra en trailer till Örebro och det är ju ett kanonställe att åka till. Hade ju dessutom turen på min sida och den snygge satt i luckan och hade ju ett och annat att säga som inte passar att nämna här.. Va saknad där oxå och de kändes toppen.

Träffa kollegan Oskar som jag bara hört talas om men han visste vem jag va, eller ja de på Strålfors i Oslo hade gjort en bra beskrivning. De ville ha ner mig dit oxå så funderar på om jag skulle åka med Oskar ner och överraska dem när jag är ledig. Det hade varit roligt. Känns lite vemodigt att så många blir så glada... Ja ja livet går vidare men jag saknar dem alla i mängder och speciellt en på Östfoldsterminalen...



Lilla goa 42:an


Har lite andra funderingar kring hur eller om jag vekligen vill köra lastbil längre. Träffa på en kille från Skåne, han är toppen och lär bli en av mina roligaste vänner. Han får mig att fundera lite ibland och det är nyttigt då jag kan vara lite väl inpulsiv. Ja han är mitt lilla bollplank rätt ofta =) Tack för att du finns vännen <3


Lördagsmys

Det va en soft dag igår, möblera om lite nu när man gör som man själv vill. Sen städade jag undan lite gammal skit så det blir ett besök på tippen. Va i stallet och gick en runda med Emeralda Q.L som Emma heter. Fick reda på lite om henne men inget av värde. Vi gick lilla slingan i skogen och hon har ju sämre kondis än mig. Hon fick stanna ett par ggr. i backarn då hon inte orkade upp. Stackars stora hästen. Får nog lägga upp ett ännu enklare träningsprogram, annars så knäcker jag nog henne. Så platt mark på banvallen är nog mer lämpligt.....

På kvällen va jag ute en liten sväng men det va väl sådär så jag åkte hem igen. Måste ju vända på dygnet ska ju jobba natt. Hade somnat så gott när mobilen ringde. En polare hade pajat sin lastbil och va lite arg. Så den står nu på verkstan och han sussar sött i min säng. Jag tänkte fixa lite frukost men låter honom sova då han var totalt slut och lastbilen bara krånglar. Ibland är det skit med vårat jobb och i synnerhet när man har många mil hem och allt bara jävlas. Nä nu luktar det kaffe så dax att börja dagen på rätt sätt =)

Oj som det blev....

Det var en super stressig dag på jobbet igår men jag redde ut det så min runda löste sig. Känns lite sådär ibland. Jag åkte första svängen till Karl Gustav rätt ut i ingenstans men på KG´s mekaniska är det alltid trevligt att sticka in näsan =) Där lastade jag lite och mös med grabbarna, de är alltid så trevliga. Resten av dagen cirkulerade jag Varberg och Varberg norra så det var inte så stressigt men det var många stopp.
Ska ju vara ledig tills på torsdag men det blev inte så. Fick frågan om ett extra lass till Oslo och det va ju inget svårt val. Tanken var först att jag skulle åka upp till Dalsland och vara lite social men har ju längtat som en liten gris efter min dragare. Så söndag natt viger jag åt en lagom tur och åker till Mellerud på måndag eller tisdag.

Igår va jag mer snurrig än vanligt... Vilket inte är bra. Jag va trött och sugen på nått att tugga på. Starta en balja pop corn och sprang runt som ett yrt höns och greja. Min mobil ringde vilket den gör jämt å jag glömde pop cornen..... Satan i gatan vad det rök och hade jag inte upptäckt det i tid så hade nog det brunnit fint i köket. Det stinker riktig brandrök i hela huset och nu öppna jag tvärdrag och hoppas på det bästa. 

Gicca kom hit efter min lilla incident och vi åkte till Södra Näs camping och hälsa på lite. Vi skulle bara hämta Giccas hund hos hennes syster i husvagnen men vi blev kvar en bra stund. Sen åkte vi runt lite planlöst och löste världsproblem, det behövdes kan jag avslöja. Å av allt tjattrande blir man ju hungrig så på hemvägen stannade vi på MAX. Vet inte riktigt vad jag tycker om deras mat men lyxshaken e fan bättre än sex....  

Sunkig bil..

Hade en kort dag på jobbet och det va rätt gott att ta det lite lungt. Man hinner ju knappt säga hej till kunderna annars men idag kunde man språka med dem man gillar =) När jag kom tillbaka till terminalen så passade jag på att sanera lastbilen jag kör. Nu fattas endast en wunderbaum så den inte stinker läskig kille eller nått annat läskigt dött... Ja det är jobbigt att dela bil med alla men va fan snart får man väl ett bättre kneg och en bil man kan vara stolt över och hålla ren.

Kasta på mig ridkläderna när jag kom hem och var på gott humör. Men Royal var inte alls på gott humör å nu är han stel å eländig igen. Ska ringa Göran imorgon och kolla vilka dagar de slaktar å om det finns plats för honom. Det skär i hjärtat men har man djur får man vara realist tyvärr.


Yber sexig..

Japp idag e jag sååå sexig när jag traskar runt här hemma...... Eller nä det ser nog rätt illa ut om man inte känner mig. Äsch vi börjar från början... Vakna alldeles för tidigt och va uttråkad så jag gick ut och la mig i solen. Sen ringde det en kille som lät både trevlig och snygg på rösten (vilket han va visade det sig sen) han ville köpa min soffa. Visst sa jag och han kom hit och vi bar ut soffan och båda va nöjda och glada. Fick lite shopping lust efter syrran hade klämt ur sig att hon minsann traskade runt på Väla.
Hoppade i mina ridbraller och favvo tröjan från CR Johansson, lastade i hunden och åkte förbi Hillevi på Stutelid. Kaffe och Rabarberkaka serverades som alltid när jag låter min värdsdel till häck landa på en av deras köksstolar. När vi babblat bort någon timme eller så åkte jag till Ullared det ligger ju ändå på vägen till stallet. Jag lämna tillbaka Emelies shorts som va för stora och sen skulle jag "bara" passera hästgrejerna..... Då fann jag vad jag sökt ett tag, ett par nya shortchaps. Lyckan va total och svarta va de oxå. Så nu traskar jag runt här hemma i stövelskaft på benen och i ett linne och boxershorts, klart jag är ybersexig eller kanske inte...... I vilket fall som hellst så måste de gås in och ja här på landet händer det ju inte så ofta att man får besök så då kan man se ut som man vill =)

Royal

Red min Royal idag för första gången på länge, jag behövde rensa skallen. Har börjat fundera på att flytta igen. Jag är så trött på jobbet och mitt trista sega liv. Det slog mig härromdagen att det enda jag gör är jobbar sover å hänger i stallet, det måste finnas något roligare att göra. Det lockar ju inte till 100% längre att åka runt med hästen och det saknas en gnista för att få körningen att funka igen. Detta kan ju oxå bero på att inte någon av mina hästar har framtiden för sig eller jo Frasse men vi passar inte ihop för 5 öre. Det har varit en evig kamp med Royal att få ordning på honom och än i dag skrämmer den lille rackaren skiten ur folk och det e ett jobbigt beteende då han inte gör det med mig. Vi har pratat om att ta bort honom å han beter sig riktigt illa ibland. Han är ju för gammal för att säljas och för tokig för att någon ska våga rida honom även om jag anser att han är den lättaste häst jag ägt. Ja mycket att grubbla på men det brukar ju oftast lösa sig i slutändan ändå......

                         
                                                                 Royal Scarlet


Fredag

Helg igen inga planer och det känns lite konstigt. Men det händer nog något som vanligt som man inte räknat med. Funderar på en ridtur men det regnar ute och just idag känner jag mig som fröken sockervadd. Jag har haft en soft å riktigt lugn dag på jobbet vilket inte är vanligt men nån gång lär ju bli den första. Ska ju snart vara lite ledig va det tänkt innan jag ska fylla ut semestrarna för grabbarna. Jag hoppas ju på ett trailer jobb så man slipper att leka paketnisse hela dagarna. Nä dax att ta tag i livet lite å hoppas på lite goda nyheter om man blivit ny hästägare eller om det sket sig i starten =) 

RSS 2.0