Tanke torka..

Det har inte hänt så mycket... Jag fick gjort en ridtur med Lovisa idag innan det börja regna. Sen ringde Frida och fråga om vi skulle ta en fika och sånt tackar man inte nej till.. Jag hämta Frida och Johanna på Alltidäck och vi åkte till Stålboms det blev latte och bakelse. Satt som en smäck ;) Sen gjorde vi Falkenberg det tog väl typ 1 timme att shoppa loss.. Så liten denna bonnhålan är..
Hämta syrrans barn på dagis och vi gick hem och kolla på tv.. Svampbob fyrkant me like.. Sen kom Måns från jobbet och vi käka ihop sen åkte jag hem..
Så det har inte hänt så mycket är dock lite stressad av nästa hopptävling som jag inte ens kommer att vara på... Men det blev lite att lösa som jag inte har koll på.. Men jag löser nog detta snart ;)

Hejs svejs så länge ;)


Mellerud

Då har man varit i underbara Mellerud och vänt. Jag blir så glad när jag är där uppe det finns inga bekymmer och man är någolunda annonym ;)
Jag körde dit på lördagen efter jobbet och kom i god tid innan vi skulle åka vidare till resturangen. Mormor som inte hade en aning om vart vi skulle var nog mest nervös å försökte få reda på så mycket det bara gick... Vi åkte till Hotellet i Håverud och åt god mat och prata hela kvällen.
 
Förrätt: skaldjurspate
Varmrätt: Röding eller Oxfile
Efterrätt: Creme Bryle

Sen åkte vi tillbaka till Bergsgatan och drack kaffe och åt swartsvaldstårta å det satt som en smäck..
Sen blev jag sååå trött men vi satt och tjöta skit långt in på natten. 

På söndagen hade jag som uppdrag att lura med mig mormor på lite shopping så de andra kunde fixa inför överaskningen på dagen då resten av släckten skulle dyka upp. Jag, mormor, Vickan, Carro och syrran med familj åkte till Bloms för att fördriva tiden det är bara ett måste när man är i Mellerud. Jag hitta ett linne och där var en massa roliga jeanstights men inga som jag kunde bestämma mig för så det var bara linnet som följde med hem. Sen släppte vi av Vicki och Carro och jag å mormor tog en sväng till kyrkogården vilket och är något jag gör när jag kommer dit, man måste häsla på morfar oxå. Sen var vi även på Einar och Esters grav och hämta med oss gravlyktorna.
När vi var vid gravarna hade alla gästerna samlats hos moster Gittan så då kunde vi ta oss hem dit igen och mormor blev bra paff när hennes syskon var där.

Förrätt: Kantarellfyllda krustader
Varmrätt: Varmröktlax, romsås och potatis
Efterätt: Fruktsallad med äggtoddy
Kaffe och tårta

Vi åt och myste hela eftermiddagen. Sen var det hemgång vid kvällningen. Jag vill ju aldrig åka hem när jag varit där. Så jag blir bara deppad av att tänka tanken. Så nästa gång tar jag å stannar ett tag så jag hinner med allt som ska göras och personer som ska besökas. Jag hade jätte gärna hängt lite med Herr Karlsson men tiden bara rann i väg som vanligt. Så nästa gång i maj när det är tjuvtjockt med amrikanare i lilla Mellerud då ska jag vara på plats så man träffar lite vänner ;))

Hejs svejs så länge ;))


Fredag

Ja nu har hela fredagen gått i en rasande fart som vanligt. Jag har städat eller snarare sanerat min bil och bytt lite torkare å annat på den. Så fick jag ännu ett anfall av städning och så blev hela huset rent efter några timmar. Sen tvätta jag bilen oxå, vilket jag tycker är ett slöseri med vatten när man kör på grusvägar varje dag. Men det var första tvätten och städningen sen jag köpte den å det var ju ett tag sen.. Tur att min pappa inte läser bloggen för då hade han strypt mig han tvättar å städar sin bil jämnt och gnäller ofta på hur mina bilar ser ut... Men vi prioterar olika. Hehehehe
Jag har även koll på morgon dagen då vi ska överraska mormor och det blir restaurang besök och släkt kalas.. Ska bli jätte roligt att träffa dem alla det blir ju inte så ofta längre.
Jag har även motionerat en del på min häst som vanligt och jag har faktiskt mest softat runt på honom.. Han är ett lyckopiller min häst, jag blir på så bra humör när jag lallar runt på honom i skogen.. Har sett lospår, rådjur i massor och några söta ekorrar.. Man blir så glad av fågelkvitter och bara höra ljudet av sin häst.. Hmm ja jag vet att vissa inte fattar känslan men det är total frihet att bara få vara.. Jag ska vara själv och ha fullt fokus på mina hästar och det som är viktigt i mitt liv min frihet. Jag blir ingen bra flickvän till någon det kan jag lova. Jag blir så jobbigt korkad när jag tycker om någon så det mest bara ställer till problem.. Så nu blir det inga mer män och en fullspäckad tävlings säsong..
Livet kan nog inte bli bättre ;))

Pöss på er alla, skriver snart igen ;)


Fikadag...

Ja vad som hänt idag... Inte mycket.. Är fortfarande trött och hängig men kan inte slappna av eller ligga still. Så något sjuk är jag nog inte ;)

Dagen börja med:
Ridning av Nappe med Lovisa och Niels.
 Mockning och pyssel.
Sen:
Fika hos Anna-Lena och jag fick ett vitrinskåp som packades in i bilarna
Sen:
Chrille och hans dotter Magdalena kom förbi på fika, även Anna-Lena dök upp.
 Alltid lika trevligt med sällskap.
Sen:
Städning och plockande med det nya skåpet och lite annat pyssel.
Det blev så bra.
Sen:
Matlagning och ännu mer pyssel.
Nu:
Klockan är 19.15 och jag vet inte riktigt vad jag vill göra...Är helt slut men inte så jag vill sova eller sitta still.. Det kryper i kroppen är nog understimulerad..Kanske rent av uttråkad..Hmmm jag vet inte riktigt vad jag vill och det känns konstigt, jag har ju alltid något projekt på gång men nu kan jag inte komma på något jag behöver göra...

Hejs svejs så länge... Ni får veta imorgon om det hände något mer ikväll....;)


En dag....Eller fler...

Ja det är inte så mycket jag har att blogga om.... Jag och Frida gjorde ju helgen osäker på jobbet och det blev lite bilder.. Vi hade så tråkigt och för att liva upp det lite så.... Ja döm själva ;))

    
Ja dessa 2 figurer är väldigt förekommande på jobbet
Fritz & John Holms egen avgjutning ;))

Jag prova lite nya tuttar oxå..Hemskt kort men kul..


Fast igår måndag hade jag en massa saker jag fick gjort. Jobba hela dagen det sög fis, hatar måndagar. Sen åkte jag till Mamms å Papps där serverades mat..Mammas mat finns det nått så gott ;))
Passa även på att låna deras badkar, det var så nice att plaska en stund. Då ringde Frida mitt i allt så jag begav mig till Johanna i Tvååker och vi slappa, drack vin och tjöta skit.. Det blev en toppen måndag till slut..


Jag , Schacken, Frida och Johanna... Tjej myyysssss...;))


Så glad

Jag är så nöjd å glad idag. Lovisa har kommit hem efter 3 veckor i Spanien, brunbränd och fräch. Sen är det 1 månad kvar till Jossan kommer från Costa Rica. Fast hon kommer väl bara hem och jobbar ett tag, sen blir det väl Costa Rica igen är jag rädd. Men det stoppar inte där för Amanda och Anna kommer ju hem från Washington oxå så hela sommaren kommer nog bli så rolig. Jag har saknat mina stallvänner så mycket inte för att det är tråkigt i stallet nu men snart är det full fart. Jag behöver få lite ny insperation i min lilla värld. Fast jag har ju inte mer tid över egentligen för mer grejer. Men att vi har så roligt med hästar å killprat, det har jag saknat ett få höra lite killskvaller...hehehe... Det ska bli så spännande att få höra om Jossans dejt på andra sidan världen, det sägs att han har rastaflätor långa sådana. Kan inte riktigt se Jossan med en rasta kille men det ska bli såååå roligt att höra om alla dessa äventyr...
Så jag är såå glad idag för jag insåg att nu är de snart hemma mina små godingar...När de kommit hem så kan det bara bli en toppen sommar ;))

Life is good ;)


First Kloster ( Frasse )

Här kommer en å annan bild på Frasse som han nog ska kallas. Det passa honom rätt bra tror jag..

              





First Kloster
F
: 2005
E: Jobie Tempest (US)
U: Florinne Kloster
UE: Speedy Fly


Ledig fredag

Imorse vakna jag 05.50 blir man trött på sig själv då, ja..Men det var ju bara att gå upp. Åkte till stallet och lasta Nappe och Junessa vi åkte till ridhuset och det gick bra. Jag red igenom LB:1 så i år kommer det gå strålande kan jag lova. När vi var färdiga med hästarna så regna det ordentligt och jag blev som en dränkt katt på hemvägen från Inger. Jag brukar ju passa på att skritta av Nappe när vi åkt ihop så jag lastar av hemma hos Inger så får ingen av oss träningsvärk. Men jag satt faktiskt upp igen och trava hela vägen hem och jag blev sååå blöt. 
Jag fick så snällt åka hem och byta om innan jag åkte till Varberg och kolla på First Kloster igen. Nu är det helt bestämt att jag vill ha honom. Så fort tjälen går ur marken så ska här stängslas. Hoppas nu bara att jag får ihop allt som ska fixas innan han kan komma hem. Det är dock morgondagens problem så det får lösas under tiden..
Nä nu ska jag gå och sova lite det är ju jobbedag imorgon. Detta kommer bli en toppen helg för jag jobbar med Frida. Säger bara fullt ös medvetlös...

Hejs svejs!!!  


Kärlek...

Jag är den typiska singlen får jag jämt höra.. Hur kan jag vara det?? Jo kanske för att jag inte funnit kärleken än.. Men börjar faktiskt tröttna på att leta så jag kommer nog att förbli singel. Men det finns en som har fastnat i hjärteroten, kan inte sudda bort honom hur gärna jag vill. Kanske han är rätt eller förmodligen inte, jag fastnar jämt för fel sort. Jag är en kräsen tjej slösar inte bort tid på killar längre. Känns det inte rätt till 100% direkt så sållas de bort. Kanske jag ska vara mer lyhörd och inte dömma så fort? Ja jag vet inte men singel livet verkar vara det jag är bra på ;) Jag kanske är kär i kärleken eller bara tanken på honom med stort H. Nä så enkelt är det inte tror jag. Jag har en hel drös killar i min närhet alla är mina vänner, varför blir man inte intresserad av dem som man gillar att hänga med?? Ja det kanske är 10.000 kr frågan.. Men en sak vet jag och snubben som fastnat i mitt hjärta är en total omöjlighet att fånga så jakten fortsätter ;))

Hejs svejs ;))


Onsdag

Inget ovanligt har hänt idag. Det kan bero på att jag varit på jobbet. Har dessutom haft en hästfri dag eftersom Hillevi varit ledig från sitt jobb idag. Så jag har hunnit med en massa grejer på morgonen innan jag börja jobba. Tog en sväng på ge-kås och handla lite grejer till Eddie för han fyller ju snart år =) Som moster kan man ju bara inte stå emot alla dessa fräcka kläder på barnavdelningen.. Jag är ett hopplöst fall att släppa in där ;) Men eftersom jag inga egna barn har så får man skämma bort syrrans, köpte dessutom 2 stora påskägg och en massa godis. Undrar om man får hjälpa till att äta upp allt över påsk ;)
Just nu är jag själv på jobbet för Frida behövde gå lite tidigare då hon har ett jobb till. Stackare, hade aldrig klarat av hennes andra kneg. Att vakta galna gamlingar är då inte ett lätt jobb.. Människor med detta yrket borde få medalj och dubbelt upp med lön.. Jag är impad av dig Frida att du står ut ;)

Nä nu blir det att greja några timmar till innan det är dax att gå hem ;))


Tisdag...

Ja så var veckan igång och jag har en massa jobb framför mig. Ledig på fredag visseligen men då ska jag till Åskloster och prov rida First Kloster. Om han nu uppfyller mina förväntningar så tar jag med honom hem i månadsskiftet.
Det har inte hänt så värst mycket i mitt liv sen helgen, vi hade möte igår på jobbet och det blev väl som vanligt.... Ja inget som behöver diskuteras igen som vanligt.
Helgen blir lugn som det ser ut nu, jag jobbar med Frida hela helgen och på måndag med Palle. Så roligare än så blir det inte ;) Kanske jag hinner träffa min familj lite oxå.
Syrran och Måns skulle nog ha skjuts till Sibbarp på lördag då det var fest där.. Så då kanske jag skulle hjälpa morsan och ha lite koll på syrrans busfrön. Har inte träffat den på några dagar och det känns konstigt att inte ha fikat med dem på morgonen innan dagis...Man får ju sina fiskar varma av dem ibland. Eddie har tyckt om mig de senaste så jag har inte hetat moster bajskorv på ett tag ;)) Men jag älskar dem så jag är glad att han bytt bort mitt gamla som var tutte, hur nu jag lyckades bli kallad för det ;) Men det är inte så lätt innan man lärt sig alla namn ;)

Nä nu blir det att ta tag i jobbet igen ;)) Hejs svejs


Ojojoj...

Vet knappt var jag ska börja med.. Jo att det var fest i lördags och det var sååå roligt. Jag träffa en massa nya vänner och gamla puckon.Vi kan ta puckohörnan först.. En tjej kom fram och undrade om jag var tvungen att ta alla hennes ex?? Nä det behövde jag ju inte men hade jag gillat snubben i fråga kunde väl hon skita i om jag la tassarna på honom. Hon har ju en ny som hon plågar så nu när den gamle blivit normal igen så är han väl på marknaden.. Fast jag gilllar honom som en vän och det stannar där. Sen träffa jag Pat som jag inte sett på år och dar. Det var så roligt att träffa honom och jag skratta hela kvällen. Järnet som spela var ett toppen band de ska jag lyssna på fler gånger...
Så blev det söndag.... Ja jag var hemma sent och fick släpa mig ur bingen tidigt.. Känndes som jag inte sovit alls. Jag ringde å kolla om Frida skulle hämtas och det ville hon.. Sen var resten av dagen en plåga på jobbet.. Huvet värkte och vi bara åt en massa gott å sött... Sen när jag kommit hem trodde jag att jag skulle dö.. Ja eller kanske att det blev en plågsam kväll iaf. Jag kunde inte sova och hela kroppen värkte..Så nästa gång vi ska ut drick vatten hela kvällen!!!

Hejs svejs...

                             
Ett lite urval va mina linser.. De honungsfärgade och de rosa som jag prova igår...


Jaha lördag...

Vakna av att Johan rasa ur bingen strax efter 6 tiden imorse.. Vi har haft ett lååångt samtal om mitt humör inatt.. Då jag var lite lätt aggresiv igår. Fast eftersom vi känner varandra rätt bra vid detta laget så kan han ta mig på rätt sätt. Jag och Johan hade en fling på gång men det funka så där.. Det visa sig att han inte gillar tjejer, fast detta har jag trott om honom sen den dagen vi träffades men han har hävdat motsatsen. Så nu har jag ännnu en tjejkompiss med snopp... Hehehehe  rätt komiskt, jag hittar väldigt ofta helt fel killar. Men han är en toppen kille och han lever oxå för sina hästar. Så jag rasa oxå ur bingen runt 6 tiden och drog på mig ridkläderna. Så det var avklarat innan jag skulle till jobbet. Jag hade lite backträning med Nappe då det var länge sedan och detta var inte så uppskattat. Det mysigaste imorse var när dimman släppte och hur kallt det än var så frös jag inte. Jag rensa skallen totalt i sista backen då jag tog en kort härlig gallop. Visst har jag ägnat en viss person en och en annan tanke idag.. Men det är dax att släppa honom då saker och ting inte går att lösa...Du vet vem du är och jag tror du läser här...Så jag kommer att sakna din röst och ditt goa skratt..

Såg att någon lagt en kommentar.. Undrar bara vem.. Sånt gör mig glad... ;))

Nä mat nästa då jag ska till Tvååker ikväll och festa.. Skriver kanske mer imorgon...

Hejs svejs ;))


Blääää för korkade!!!

Jag är på riktigt jävla taggtråds humör idag... Ja vissa saker gör mig så jävla irriterad som när människor startar något de inte kan stå för och den inte kan vara såpass ärlig och säga som det är.. Att man tröttnat... Ja jag blir så förbannat arg fast det tjänar inget till men jag blir ju arg på sekunden av sånt här.. Men som vanligt så bör jag inte bry mig men just nu gör jag bara det. Imorgon har jag säkert glömt av allt och går vidare med mitt.
Var på Sörensgård och där får man kloka ord sagda så jag insåg att jag får tagga av och inte sänka garden som jag gjort i detta fallet. Jag släppte in någon i mitt liv som jag borde struntat i och jag gjorde saker jag borde struntat i att göra, men det är lätt att vara efterklok...Så nu ser jag fram emot morgon dagen då man spelar på rätt sida stan igen, det blir värsta partyt imorgon och jag ska ha såååå roligt. Fast jag ska ta ett pass på jobbet oxå och hinna rida med tänkte jag.
Varit hos grannen idag och hjälpte henne en stund i stallet och vi tog en promenad i värsta backen och det var riktigt gött för nu är nog träningsvärken i låren helt borta, det känns som vanligt igen...

Nä nu ska jag ta en bers så arg är jag......


Torsdag

Så sitter man med datorn i knät igen. Fast det gör jag ju varje kväll... Jag har haft en så lugn och slapp dag. Det börja med stallet som det gör nästan varje dag. Sen försökte jag ge mig på svartafaran för att jag var sugen på att busköra lite idag men det sket sig som vanligt.. Bulten till generatorn är av igen och ena halvan sitter i blocket och då orka jag inte så jag drämde igen huven igen... En annan dag är en bra dag för att laga den...

Sen var det en massa fix hemma och jag var på tippen och lite annat. Dagen gick som vanligt och sen gav jag mig ut på en liten runda i skogen med Nappe. Det gick undan stundtals som vanligt, eftersom Hillevi och Bästis var med.

Jag ska ringa häst uppfödaren imorgon oxå och boka en ny tid för att kolla på First Kloster igen. Ska försöka hinna provrida honom för jag tror det är värt att satsa lite tid på denna kuse. Jag ska bara lösa de praktiska göromålen så som stallplats och annat. Kunde ju stängslat här hemma om det inte var för all jävla snö, is och tjäle. Stallet kommer ju att fixas under våren men det tar ju lite tid det oxå.. När sjutton ska jag hinna med att dra på lite semester? Det får väl skjutas på ett år till eller nått... Men jag börjar bli van att min hobby snor all min tid, fast det är ju såååå roligt när det går bra.

Tjing tjing mina vänner


Tuddeluuuu

Japp så var det en ny dag som susat förbi.. Jag har gjort en massa tråkiga saker som jag skjutit på i ett par veckor.. Men dagen börja bra med en runda i ridhuset. Nappe gick kanonbra så jag blev så nöjd. Han tjafsa inget på det nya bettet och han betedde sig toppen. Alla fattningar och förflyttningar gick att göra utan protester. Linda var oxå i ridhuset med sin fina travnordis. Hon körde rockard och Nappe var inte så farligt rädd för vagnen trots att den skramla jätte mycket. Han ställde sig på bakbenen och kasta sig lite men det var inte så farligt. Junessa däremot var lite mer lättskrämd av vagnen så hon rusa på lite.. Men det var en nyttig förmiddag.

Väl hem kommen så gjorde jag en jäkla massa mat så det blir till matlådor nästa vecka då det blir en hel del jobb. Sen blev det att stryka alla jäkla grejer som legat i tvättstugan ett bra tag, men nu är det äntligen borta. Jag tänkte nog baka lite det börjar tryta i skåpen igen.. Nån gillade mina bullar för de har försvunnit helt och hållet..
Imorgon är det torsdag och då kommer Nicklas hem igen. Jag hoppas vi hinner träffas i helgen det hade varit lite mysigt....

Tjingeling mina vänner ;)


Hästar...

Dagen började med ett pass i skogen på Nappe, Hillevi och Niels var oxå med. Vi tog en ordentlig gallop på vägen hem vid skvaltan. Jag kan säga att det är vår i luften så jag hängde lös ett par gånger. Men min häst är ju snäll så jag flög aldrig av. Hatar dock när han bockar som en tok i full fart. Så imorgon blir straffet ridhuset så jag har lite kontroll på läget igen. Jag har köpt ett nytt bett till honom idag eftersom han inte funkar på vanligt eller tredelat bett längre. Kan ju inte tävla eller hålla på att rida på sidepull hela tiden även om det är bekvämt.

När vi kommit hem blev det våffler och kaffe, vi satt ute vid logdörren och bara mös... Sen var det dax för en promenix i skogen. Hillevi hade gått på skaren dagen innan så det var ju en toppen ide. Vi tog de tre hundarna och traska iväg.. Upptäckte dock att det inte alls bar var att traska på skaren.. Jag sjönk typ 40 cm ner i snön på sina ställen. När man flåsar och svettar som en tok så ringer ju mobilen inte bara en gång utan tre. Den ringer sällan på förmiddagen då folk vet att jag antingen är på jobbet eller i stallet. Så det var ju faktiskt rätt gott att den ringde så man fick tillbaka andningen och lite paus.

Ett av samtalen var från en häst uppfödare i Åskloster så dit begav jag mig på eftermiddagen. Han hade en fin polle som han önskade ett hem till och jag blev lite kär....Men frågan är var jag ska göra av den, eller boxar finns ju men jag har ju lite begränsat med tid.

Söndag igen

Ja så har denna helgen farit för bi. Men imorgon är det måndag och ännu en dag på jobbet. Fast sen blir det långledigt tills på lördag. Fast som vanligt händer det säkert något som gör att jag får jobba lite. Men det är rätt trevligt att vara där så jag lider inte så farligt..

Jag var på lite födelsedags kalas på Sörensgård igår, trevligt som sjutton. Massa goa och glada människor. Jag hamna efter  en stund i killhörnan vilket inte är så ovanligt. Känner mig lite mer hemma där av någon anledning. Jag hade tagit på mig kjol så det var många som höjde på ögonbrynen... Men det bjöd jag på...

Så vad som händer idag vet jag inte merän att jag ska nog åka och ta ett pass vattengympa. Jag känner att jag behöver röra på mig lite. Nappe ska vila imorgon med men på tisdag så är det full rulle igen. Då blir det nog ridhuset med Inger.

Hejs svejs så länge ;)


Underbara lördag..

Så nu sitter man på jobbet igen och ska sammanfatta vad som hänt sen jag skrev sist.. Det har hänt en del men inget jag kommer att skriva om just nu..En och annan person har nog koll på vad jag gör nu för tiden men ni andra som inte vet, ska få veta så småning om..

Jag har ju jobbar hela veckan nästan så Nappe har ju blivit lite lidande. Men när man inte får ut transporten är det inte lätt att åka till ridhuset på kvällen. Fast snart är det väl så pass ljust att jag kan rida efter jobbet. Nackdelen är väl snart att det är tjäla lossning så då blir det hopplöst att rida i skogen.

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll än men ett par olika förslag har jag fått. Men inget som är sååå lockande. Tror dock det blir soffan och slappa lite, kommer nog vara trött ikväll fast jag känner mig hur pigg som hellst..

Solen lyser och snart är våren här och jag är nog lite kär....=)

Seee ya later!!!!!


Slapp

Så då har man jobbat igen och gjort en massa annat krafs. Jag kommer att jobba en hel del igen och kanske är jag ledig i nästa vecka. Jag har nog gjort något korkat igen.. Men det kommer en uppdatering nästa vecka.. Måste få koll på mitt liv igen jag har tappat fotfästet lite ;) När alla bitar faller på plats så kommer alla få veta..

Bilder

Ja jag är ju lite dålig på att lägga upp bilder. Så här kommer lite från den gågna veckan....


Mosters prinsessa blev 5 år den 1/3





Vincent vaktar huset


Han kan konsten att se sur ut....


Suck..

Fyyyy vad det är tråkigt att sitta på jobbet när det är folk tomt.. Jag och Palle har pysslat och tråkat ut oss allmänt hela dagen.. Nu sitter jag och slappar i soffan och det kan jag nog behöva.

Det har hänt en del grejer som är lite oväntat att det just skulle hända mig. Jag har fått upp ögonen av mina vänner i Axtorna som alltid finns som ett stöd när man sitter i kläm.. Fast jag har ju inte gjort nått trubbel men jag är just nu i en känslosam berg å dalbana. Har ju svårt att lita på folk och nu måste jag sänka garden lite å kanske se saker å ting med andra ögon. Hoppas bara allt faller på plats snart annars så blir det att tänka om lite. Men den som lever får se...Nä nu ska jag ta å kolla kylen...
Hejs svejs


Efter regn kommer sol..

Japp allt som varit grått och trist i mitt liv verkar ljusna. En hel del har hänt på några få dagar och det påverkar mig så positivt. Jag jobbade hela helgen som vanligt, på lördagen med Mica och på söndagen med syrran.

Jag var även på födelsedags kalas i lördags med släkten, syrran blev 30 år så det måste ju bara firas.
I söndags så hämta jag syrran och vi åkte ihop till Ullared för att göra ett pass, det gick bra att jobba ihop.
 Sen åkte jag hem och bytte om för att åka till Trönninge och hälsa på Nicklas. Det var riktigt trevligt och lite mysigt att träffa honom. Det är ju 13 år sen vi gick ut gymnasiet så lite pirrigt var det att åka hem till honom. Men alla som känner mig vet ju oxå om att det är inte mycket som skrämmer mig och nya utmaningar är bland det roligaste jag vet.. Får väl se om det blir fler tillfällen att umgås, hade varit roligt med lite nya människor i mitt liv ;)

Idag är det dessutom Emelies födelsedag, lillsnuttan blir hela 5 år idag. Detta har firats med tårta till frukost för min del.. Inte så bra men det gick an.. Var lite trött i morse och hoppa över frukosten och nu ska jag försöka få i mig lite riktig mat innan det är dax att åka till stallet. Hovis kommer så jag kan ta en liten runda innan jag ska på möte ikväll....


RSS 2.0