Lite mycket nu...

Ja jag har jobbat och försökt hinna med allt annat oxå.. Men det går så där kan jag avslöja.
Peter var här och lämna av en bil i söndags så jag har nått att åka med. Den ska bara besiktigas först.. Men det får jag ta tag i om några dagar när jag är ledig. Den andre skrothögen 855:an ska besöka volvo för att få en besiktning av försäkrings bolaget sen den brann. Så hoppas den blir utdömd. Det nya åket är en 745:a istället.. Duger till den som ska ha den är min nya filosofi...


Röda faran...

Ja den blir toppen att harva runt med om den nu vill ta sig igenom besiktningen vill säga.
Men men det får bli nästa veckas bekymmer. Nu är det snart dax att åka till jobbet igen för ett pass i en numer öde butik. Det är inte alltför många som är shopping sugna just nu.

Denna veckan har även inneburit en del sysslor i stallet. I måndags kväll var det lite hämtning av hösilage. Jag och Linda vi har sällan tråkigt kan jag lova. Vi skrattar åt det mesta när vi grejar och igår var det hämtning av torv, passade även på att titta på islandshästar. Det var farligt, kunde tagit med alla hem. Sötare pälsbollar får man leta efter och där var en vit och en rödskäck som jag bara blev sååååå såld på men nu är det stopp på häst fronten. Jag har ju min halvtokiga prins så jag får nöja mig med honom.


Frasse ♥


Helg...

Ja då e det som vanligt på helgen jag har jobbat.. Det e riktigt gött att ha något att göra. Det blev en snabbis i stallet oxå ska strax bort till syrran för lite krubb. Så det får bli lite mer motion med Frasse imorgon. Jag jobbar men får nog lägga ner nån timmes promenad på kvällen om det inte är för isigt.

Tjing tjing =)


Sovmorgon

Det blev en ordentlig sovis imorse. Hade inga planer för dagen utan tänkte väl mest ta det som det kommer. Blev dock väckt vid 7.30 av Peter som var hemma i Örkelljunga och greja med huset. Men snäll som han är så fick jag somna om och blev väckt en andra gång strax efter 11 av honom igen... Ja jag var nog riktigt trött imorse. Det har varit lite si så där med sömn ett tag.

Tog mig till stallet efter en sen frukost eller tidig lunch. Greja lite med Frasse och vi tog en liten promenad då jag inte våga sitta upp och rida på blank isen. Han var snäll och mysig som vanligt men när vi gick förbi grannens får trodde jag han skulle krypa ur pälsen. Men han är ju så rolig att man inte kan bli arg på honom heller så jag lät honom skutta och hoppa lite. Han behöver bli av med lite energi.


Finaste älsklingen ♥

First Kloster "Frasse" 


Ledig

Vakna av att bekant ljud idag.. Mmmm en flismaskin, men en V8 är alltid en V8.. Hahaha
Packade häst släpet med bröte från garaget och sen åkte jag bort till syrran och fyllde resten. Såg att flismaskinen och dumpersen var på grann tomten. Så barnen vill gå bort och kolla på maskinerna, så det fick bli så en stund. Eddie fick titta in i flisaren hos Jens så han var riktigt nöjd. Tänk vad en stor flismaskin kan göra för en liten kille. Såg dessutom att där var en ny snubbe i dumpersen =)


Gula prylar =)

I går var hovis på besök. Frasse fick brodd i både tå och trakt. Så idag hade han världens fäste.. Han var helt tokig när jag fodrade middag innan. Han har nog lite för mycket energi. Så det blir till att rida lite i veckan. Men nu ska jag åka till stan för att ta ett långt bad hos päronen.  


Hmmmm

Varför blir det inte som man tänkt sig som vanligt?????
Ja det verkar vara nån oreda i mitt liv just nu men hoppas snart att det rätar ut sig så det blir lite flyt igen.

Dagen har bestått av ett besök på djursjukhuset med syrrans katt Findus. Tog bort dränet på halsen efter han blivit biten av en annan katt. Allt gick på 5 min så sen var det bara att åka hem och hämta barn på dagis. Så jag tillbringade eftermiddagen framför kaminen med datorn medans barnen var ute och härjade. 
Det blev en snabbis till stallet för att sen åka tillbaka till syrran för lite kvällsfika.
Så nu ska jag minsann hoppa i bingen eftersom det är jobb på schemat imorgon.

Natti natti =)


Goaste Findus ♥


Söndag

Sitter och slappar i soffan. Jobbade igår och det var så mysigt att träffa mina kollegor lite. Ska in och jobba på tisdag igen. Fick även fortsatt jobb i februari så jag är nöjd eftersom arbetsförmedlingen suger fis.
Min handläggare är sjuk och tydligen så stannar allt upp som har med att göra klart papper så folk kan få gå på kurser de är lovade... Men vad gör det om man är arbetslös några dagar till så samhället får betala lite istället för att de på arbetsförmedlingen sköter sina uppgifter. Kan villigt lova att hon ska få höra att hon lever genom båda öronen när fanskapet väl är frisk igen....
Denna veckan har jag massor att göra och det ska rensas överallt och åka till tippen. Ska även åka lite lastbil med Peter så man lär sig lite rundor. Ska bli så gott när jag kan köra själv och Peter kan få åka lite... Stackaren kommer nog inte gilla det... Hahaha 
Nu ska jag ta tag i lite städning då min höft verkar vara ok igen. Så jag får lite ordning på torpet igen =)

Tjing tjing =) 


Fredag

Tja har varit hemmifrån nått dygn igen för att åka lite lastbil.. Lika mysigt som vanligt. Peter och jag kom hem hit i natt och vi var helt jäkla slut. Somna som 2 klubbade sälar och det var så segt att få upp honom imorse. Men jag lyckades. Men sen somna jag ju om igen tyvärr och rätt som det var så tutade det utanför. Opsss just det syrran skulle ge mig skjuts till stan.. Upp ur sängen fort som sjutton och på med lite andra kläder. Så jag var väl klar på 10 min men så segt det är nu när man är klar med allt för idag.
Åkte ner till pappa för att hämta hunden och sen var jag och handla mat sen hem för att byta till stallkläder. Så nu har jag fått i mig lite mat äntligen. Om jag känner mig själv lär jag väl somna på soffan om jag inte gör något vettigt. Så jag får väl ta tag i något att göra =)

Tjing Tjing =)


Rutiner...

Så gött det var att äntligen jobba lite. Jag har längtat efter lite struktur på mina dagar. Får gjort massor hemma ändå men vad det är gott att vara på jobbet. Är dock ledig tills på lördag innan nästa pass kommer. Måste dessutom jaga arbetsförmedlingen lite igen vill ju börja plugga så jag kan få mitt lastbilskort. Tror det kommer passa mig som en smäck att ratta runt i en lastbil med släp...

Ska sätta mig på passagerar sätet imorgon igen för en runda till Karlstad. Jag trivs som fisken i vattnet att åka lastbil och det är väl bäst att passa på när jag väl är ledig. Får väl hoppas att det blir fler rundor då jag gillar att vara sällskap åt Peter.....

Nä dax att göra ett röj och fixa lite tvätt och annat. Hade en duktig krach på datorn igår men nu verkar det funka som det ska. Men nu får den ju vila tills på fredag när jag kommer hem igen.

Hejs Svejs =)


Måndag

Har fått lite ork idag eller snarare jag var tvungen att sanera huset... Vaknade inatt av att blomkrukorna inte stod kvar i fönstret... J-vla katter!! Tydligen var det någon rolig lek som spåra ut lite så krukor och lampor flög.
Fick ju en bra anledning att röja allt som varit sen julas.. Bytte gardiner och möblerade om för den kommande soffan. Kommer att få det så mysigt i mitt vardagsrum är väldigt nöjd så här långt. Nu är önskemålet en ny tv så jag slipper flytta ner den jag har.

Nu blir det en ordentlig paus innan jag ska åka till stallet och klippa lite häst. Har fruktansvärt ont i min jäkla höft. Men det blir lite värktsabletter så tar jag smällen senare ikväll.. Ska ju dessutom jobba imorgon så då blir det lite alvedon igen. Kan inte fatta vad jag gjort för att höften ska värka som den gör.

Nä dax att lägga upp fötterna å ta ett djupt andetag.. Ska bara putta mer en å annan katt från soffan så man får plats =)


Trist skit väder...

Slabbigt jäkla skitväder... Snöar det inte så regnar det istället, blääää jag vill ha vår nu. Sen har jag en liten önskan om att bli frisk oxå..

Kan även tänka mig en ny roadtripp i veckan som kommer. Jag jobbar ju lite men kan kanske smita iväg nått dygn i goda vänners sällskap. Jag är så trött på att se insidan av mitt hus och det är roligt att åka lastbil.

Dagen har varit toppen jag vakna vid lunch (mindre bra) sen åkte jag till syrran å fick middag. Alltid lika gott med mat även om det tar lite tid att käka när halsen är öm. Sen blev det stallet och fixade lite så nu ska jag varva ner lite. Är trött som sjutton även om jag sovit massor. Så ska se om det finns varmakoppen eller något annat lätt svalt att ta till kvällsmat.

Tjing Tjing =)


Roadtripp...

Jag har ju varit lite kass och är det fortfarande.. Så kom på att jag kunde hänga med Peter på jobbet ett dygn.. Så i torsdags åkte vi till Karlstad med lastbilen. Vi hade en lossning där så vi övernattade för att lossa på morgonen. Sen bar det av mot Filipstad för lite lass på OLW innan det var dax att vända hemåt. Det blev en och annan bild också fast mest på lastbilen.

                   
Gillar deras logga med katten =)


Mycket snö i Filipstad och en korkad polack som fastna i backen upp mot OLW...

Vi hämta en katt till syrran med familj eftersom Nys inte finns med oss längre. Det blev en stor go hankatt vid namn Findus eller Pondus om Måns får som han vill. Det var en riktigt best den där katten...

                             


Halsont..

Vid förra inlägget för en vecka sen var rubriken sjuk... Så here we go again... Jag har ont i halsen och har lite feber. Ja jag har varit kass sen nyårsdagen vilket ja trodde berode på lite alkohol och sömnbrist. Idag gör det så ont att jag antingen har halsfluss eller halsböld... Kan knappt få ner kaffet. Men som jag brukar säga: det som inte dödar det härdar..

Ja jag får väl ta lite om vad som hänt...

Nyår: Angelica och Peter var här. Vi käka och slappa soffan. Drack och kolla på Ronny & Ragge och många goa skratt blev det. Vi skåla in det nya året med champagne och sen tjatades det skit till långt in på morgonen. Kan villigt avslöja att detta var nog ett av de roligaste nyåren på länge. Goa vänner lagom med alkohol och massor med skratt.

Veckan som följt har varit ganska så lungn. Har en inflamation i höften som inte släpper och jag är kanske inte så lugn som jag lovade att vara... Men annars har det blivit några timmar i mobil om dagen till en lastbil som rör sig mellan Skåne och Värmland.

Igår var Elin här och hämta en katt. De har fått möss i sin lägenhet så Skrållan har fått åka på lite jobb.. Men hon kommer få det så bra hos Elin, Marcus och lille Eddie. Skrållan är en ensamkatt och hon var ju alltid förbannad på de andra katterna så nu har hon bara Minia att slåss med, deras söta hund.

Det hände en fruktansvärt trist sak igår. Min systers katt Nys fick åka till vetrinären och avsluta sitt 10 åriga liv. Det är en stor sorg och saknad att just han blev sjuk. Men tyvär är det ju livets gång och han har varit rätt krasslig ett tag. 
  
Har just ansträngt mig så att jag höll på att svimma men vad fan ska man göra när det kommit 20cm snö och man måste ta sig hemmifrån idag. Men nu ska jag starta en film och sjunka ner i soffan och hoppas yrslen och illamåendet försvinner..

Lovar att uppdatera snart igen=)


RSS 2.0